Camping

De camping

 

Het campingterrein is omringd door groen en deels voorzien van bomen. Er zijn zonnige en halfschaduw plaatsen. U kijkt uit op bossen en landerijen. Het campingterrein is autovrij, waarbij u bij aankomst en vertrek met uw auto op het terrein kunt uit- of inladen. 

 

De camping bestaat uit 2 velden met 30 ruime plaatsen met electra. De meeste kampeerplaatsen hebben een bestraat plateau, zodat er een vlakke plek is voor uw voortent of luifel.

De camping is voorzien van vele faciliteiten voor heel de familie, dus voor jong en oud.

We hebben een mooie ontspanningsruimte ” Laageindsvermaak “. Een fijne plek om elkaar te ontmoeten, gezellig koffie te drinken of gewoon samen te zijn. 

 

Er worden ook activiteiten georganiseerd zoals samen barbecueën, pannenkoeken bakken, eten en kaarten of spelen van andere gezelschapsspellen. Wekelijks wordt er vanuit de camping gefietst, gewandeld of na het Jeu des Boules de avond afgesloten bij de vuurkorf. 

De gasten die wat vaker bij ons verblijven, weten hoe gezellig dit alles is. Ze komen speciaal voor deze Brabantse gezelligheid naar onze camping

 

Heeft u geen eigen kampeermiddel, geen nood we verhuren ook caravans. Kampeert u met vrienden of familie, dan zorgen wij dat deze caravan bij hen in de buurt staat.

 

We vinden het milieu belangrijk. We scheiden ons afval. Er zijn zonnecollectoren en zonne- panelen voor het opwekken van energie. We hebben een mooie groentetuin waar we onze groente biologisch telen en ook verkopen op de camping. Een vers eitje hoort daar ook bij.

 

“Met dit alles wordt ‘t Laageind voor u een fijn tijdelijk thuis ver van uw eigen huis.” 

 

-> lees meer over de faciliteiten van de camping