Activiteiten

Activiteiten:

Wekelijks organiseren de eigenaren activiteiten waarbij al onze gasten van harte welkom zijn. Het is een ongedwongen en zeer fijne manier om elkaar beter te leren kennen.
De gasten die wat vaker bij ons verblijven weten hoe gezellig dit is en komen speciaal voor deze Brabantse gezelligheid naar onze camping.

Het zijn zowel activiteiten op de camping als in ons prachtig Natuurgebied Het Groene Woud. 

 • Wekelijks koffiemomentje, met zelfgemaakte cake
  Heerlijk buiten op ons eigen terras of campingterrein. Bij slecht weer binnen in onze recreatieruimte “Laageindsvermaak”.
 • Gezellig eten met elkaar.
  Enkele voorbeelden zijn barbecue, pannenkoeken bakken en gezellig samen koken. Onze groepsaccommodatie beschikt over een ruime Horeca keuken, waar de gerechten bereid kunnen worden en genuttigd kunnen worden
 • Jeu des Boules:
  Georganiseerde avonden waar we in wisselende samenstelling er een gezellige avond van maken.
  We drinken daarbij gezellig een bakje koffie of thee en sluiten vaak af rondom de vuurkorf met een drankje.
 • Boomkikkers
  In het voorjaar worden deze avonden opgeluisterd door onze vrolijke boomkikkers die hun best doen het vrouwelijk geslacht te imponeren. Het is een bijzonder vrolijk monotoom geluid, waar ongestoord bij geslapen kan worden.
 • Recreatieruimte
  In onze recreatieruimte ’t Laageindsvermaak is gelegenheid tot biljarten, tv-kijken en gezellig kaarten. U vindt daar ook een bibliotheek met een diversiteit aan boeken.
 • Fietsen
  Fietsen middels de knooppuntenroute, waarbij de eigenaar u meeneemt naar de mooiste plekjes in natuurgebied Het Groene Woud. We nemen zelf een lunchpakketje mee en zoeken een leuk plekje om deze te nuttigen. In de middag nemen we een drankje bij een van de mooie terrassen die het Groene Woud rijk is.
 • Wandelen in de Mortelen en de Kampina
  Twee geheel verschillende natuurlandschappen.

  • De Mortelen, de ‘natte’ parel van het Groene Woud, met het coulisselandschap, de rabatten, de kikkerpoelen met de boomkikkers, de vele vrolijk fluitende vogels en de grazende grote groepen edelherten
  • De Kampina, prachtige gekleurde heide, met vele vennen en grazende schapen, koeien en paarden. Ook hier wandelt u aan de hand van knooppunten. Elke keer doen we een ander stukje van het natuurgebied aan. We zorgen ook dat er koffie of thee genuttigd kan worden op een van de vele mooie terrassen die het Groene Woud rijk is. 

-> lees meer over de tarieven