Reviews

Reviews

***** Aug ‘21

Super genoten. 

Prachtige omgeving om te wandelen en fietsen. Het toiletgebouw was altijd schoon en fris! 

***** Juli 21

Zeer verzorgde camping temidden van een prachtige natuur. 

Uitstekend sanitair. Vloerverwarming, mindervaliden ruimte met toilet, wastafel en douche. Watertappunt bij sanitairgebouw, en een kraan op een van de velden. Vuilwaterafvoer bij toiletgebouw. De meeste plaatsen hebben een verharde ondergrond. Gezellige slechtweeraccomodatie. Toegangsweg naar de camping is prima. Op 4,5 km afstand het gezellige dorp Oirschot, met veel voorzieningen.

**** Maart ‘21

SVR no-nonsens landelijk gelegen camping (voormalige boerderij). 

Vriendelijke/behulpzame eigenaren (echtpaar – Wim & Annie). Grote plaatsen/gras (veelal met stenen gedeelte verharding). Stroom 10 amp. ‘ Wifi gratis (goed). Speeltoestellen voor kids. Diverse dieren (hobby). Toiletten -prima / met vloerverwarming. Afwas binnen / ook buiten (warm water). Oirschot 3,5 km. Wandel/fiets gebied. Loods voor binnenactiviteiten. Een aanrader!

****** Aug ‘18

Wat ons betreft een aanrader!! 

Hele leuke camping, rustig in een prachtige omgeving. Eigenaren zeer vriendelijk en behulpzaam en mooi en schoon sanitair!! Wij komen zeker nog eens terug!

***** Sept ‘16

Een geweldige camping voor jong en oud! 

Het is belangrijk te weten dat er heel veel beschikbaar is op deze camping wat je niet     hoeft mee te nemen. Moderne- en oud-Hollandse gezelschapsspellen, leesboeken, verse groenten en fruit in de gezamenlijke koelkast, televisie, knutselspullen en kinderfietsen. Ik was er een week met slecht met twee kleinkinderen van vijf en drie. We stonden met de caravan op een goed geplaveide ruime kampeerplaats. We hebben ons geen moment verveeld. Zowel op de camping als in de omgeving was veel te doen. Dat is maar wat fijn als je als oma met de kleinkinderen op een camping verblijft. Ik voelde me er heel veilig en uiterst welkom. Opvallend was de gastvrijheid van de eigenaren en de vaste campinggasten. Mijn man en ik hebben veel ervaring met campings in binnen- en buitenland. We kunnen dus vergelijken. De camping is compleet, sanitair is perfect, sfeer is prettig, ligging is uitstekend en je voelt de Brabantse Bourgondische gastvrijheid. Jong en oud kan hier een leuke vakantie vieren. 

***** Aug ‘14

Gezellige , schone camping! 

Deze SVR camping is gezellig en niet te groot. Super schone douche’s en sanitair. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen.

***** Sept ‘12

Lekker rustig! 

De camping ligt direct aan de wandel- en fietsroutes. Prachtig landelijk gelegen. Goed onderhouden camping met prima (verwarmd) sanitair en lekkere douches.  Er is een gezamenlijke ruimte (verwarmd) waar je TV kan kijken of samen spellen kan doen. Er is een boekenkast met tijdschriften, boeken etc.

Meer lezen over de omgeving van de camping? Klik hier.