Training & Teambuilding

Trainingen en teambuilding

Groepsaccommodatie De Mortelen is een uniek, landelijk gelegen locatie nabij het mooie monumentale Oirschot. U bevindt zich hier middenin het natuurgebied “De Mortelen”. Het hart van “Het Groene Woud” binnen de stedendriehoek Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Het is een fiets- en wandelomgeving, met direct nabij veel ruimte en volop mogelijkheden.

Een fijne plek om uit de dagelijkse routine te stappen en in rust te resetten. Met collega’s waardevolle tijd doorbrengen, leren, reflecteren, sparren, ontspannen en opladen, zodat u als persoon en team weer klaar bent voor nieuwe uitdagingen. Op onze locatie en in de omgeving heeft u de keuze om als gehele groep en/of in kleine groepen bij elkaar te zijn. Kortom: volop mogelijkheden voor ongedwongen inspirerend samenzijn.

Welke reden u ook heeft om met een groep bij elkaar te komen, wij bieden een bijzondere plek en persoonlijke service. Een verblijf is op basis van zelfvoorziening. Mocht u toch (een deel) willen laten verzorgen, dan helpen we u graag. De service is flexibel. Ontvangst met koffie/thee en een Brabantse lekkernij, een bourgondische lunch, een borrel, een diner, een dagafsluiting met een barbecue/gourmet of buffet; we denken graag mee.

Voor meerdaagse sessies is het mogelijk om bij De Mortelen te blijven overnachten. Er zijn negen slaapkamers, waarvan zeven voor twee personen en twee voor drie personen. De slaapkamers zijn comfortabel, praktisch ingericht en voorzien van eenpersoons boxspring bedden. Er is gemeenschappelijk sanitair. Een self-service keuken, open multi-functionele ruimte, zithoek, eigen terras met buitenmeubilair, barbecue en vuurkorven. De Mortelen is een betaalbare locatie met volop mogelijkheden.

Meer weten over de mogelijkheden of de tarieven? Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen u er graag meer over.